Spørsmål og svar

Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får fra våre kunder.

 

Når får jeg ordrebekreftelse?

Ordrebekreftelse sendes på e-post kort tid etter ditt kjøp.

Kan dere sende varene i oppkrav?

Nei, dessverre. Vi sender kun ut varen etter at ordren er registrert betalt.

Jeg har betalt varene, kan jeg sjekke hvor pakken er i systemet?

Du kan sjekke ordrestatus og pakkesporing ved å gå inn på mine kjøp under” Min kundekonto”. Der finner du sporingslinken tilknyttet din ordre. Informasjonen blir synlig så snart ordren er registrert hos oss. Dette kan ta litt forskjellig tid, alt avhengig av betalingsmåte. Hvis du betaler via paypal eller kort blir betalingen registrert med en gang. Benytter du deg av direkte bankoverføring, vil det ta noe lengere tid, ca 2 – 4 dager. Avhengig av hvilken bank du benytter. Etter at betalingen er registrert hos oss vil varene bli pakket og sendt. Normal leveringstid er 2 – 4 virkedager fra ordren er registrert betalt.

Jeg har fått ny adresse, hva gjør jeg?

Logg deg inn på “Min kundekonto”. Velg «adressebok». Der kan du endre både fakturaadresse og leveringsadresse.

Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra dere, eller jeg ønsker å melde meg av nyhetsbrevet. Hvordan gjør jeg dette?

Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev ved å gå til «Min kundekonto».

Hvis du er registrert tidligere velger du «Nyhetsbrev».

Hvis du ikke er registrert fra før kan du registrer deg som en ny bruker og krysse av underveis i registreringen at du ønsker å motta nyhetsbrev. Fjern krysset dersom du ikke ønsker å motta nyhetsmail. Husk å klikke på “lagre endringer” etterpå.

Hvis du ikke ønsker å registrere deg kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt i bunnen av siden der det står “Nyhetsbrev”. Du kan også melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke linken som kommer i bunnen av hvert nyhetsbrev.

Er det mulig å hente varene selv?

Det er pr. dags dato fult mulig å hente varene direkte oss oss. Trykk på lokal henting i handlekurven, å hent varene direkte hos oss. Hvis du ønsker å benytte deg av denne tjenesten, anbefaler vi at du ringer 92929002 å avtale når du ønsker å hente, dag og klokkeslett. Vi er stort sett på jobb frem til kl 22 hver dag, men etter kl 16 er ytterdøren stengt.

Jeg får ikke logget inn, hva kan være galt?

Det kan være at du har endret eller mistet passordet ditt. Hvis du trenger å få tilbakestille passordet kan du følge linken “Glemt passordet” i påloggingsvinduet. Skriv inn e-postadressen din og klikk “Send”. Da vil du motta en e-post med link for tilbakestilling av passord. NB! Det er viktig at e-post adressen du er registrert med er aktiv, ellers vil du ikke kunne motta link for tilbakestilling av passord.

Kan jeg endre passordet mitt?

Logg deg inn på “Min kundekonto”. Velg «Kontoinformasjon» og huk av i boksen hvor det står «Endre passord».

Er prisene inkludert moms (MVA)?

Alle prisene er inkludert MVA. Vi holder til i Norge og det påløper derfor ingen toll eller avgifter når du kjøper varer fra oss.

Sender dere pakker til Svalbard eller utlandet?

ja vi sender til Svalbard, Sverige og Danmark.

Hva skjer om jeg lar være å hente pakken min?

I slike tilfeller vil vi trekke kr 200,- fra gjeldende ordre samt returporto etter Postens satser. Evt. rest vil bli kreditert. Ønsker du varene må dette bestilles på nytt.
Dersom du mener Posten er ansvarlig for returen ber vi deg ta dette opp med dem. Posten vil be om sendingsnummer og ordrenummer. Dette finner du ved å logg deg inn på “Min kundekonto”. Velg «Mine kjøp», Hvis posten tar på seg ansvar for returen og utgifter for frakt, vil vi kunne sende varene på nytt uten utgifter for deg.

Jeg har ikke fått ordrebekreftelse på mail. Hva har skjedd?

Ordrebekreftelse går helt automatisk ut fra oss og til den e-postadressen som du har oppgitt.
Det hender dessverre av og til at mail fra oss stoppes i spamfilter. Det er helt umulig for oss å forsikre oss mot at dette skjer, og vi får heller ingen tilbakemelding når mailen stoppes. All ordreinformasjon finner du ved å logg deg inn på “Min kundekonto”. Velg «Mine kjøp».

Ønsker du spørsmål og svar angående bruken av solfilm trykk her.

Lurer du fortsatt på noe, så kan du kontakte oss på kundeservice@solfilmshop.no, eller ringe oss på tlf: 92929002